Hulp nodig met je aanvraag?

085 500 1311

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

Vind een top 10 dakdekker in Azewijn

Kom gemakkelijk en snel in contact met een dakdekker uit Azewijn. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend
Dakdekker Azewijn

Hoe werkt het?

De beste dakdekkers in Azewijn

Omschrijf je project

Vergelijk & bespaar

Overzicht van de top 10 dakdekkers in Azewijn

De dakdekkers in Azewijn worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7 (uit 10) op basis van 426 reviews uit diverse bronnen.

In Azewijn (provincie Gelderland) zijn 34 dakdekkers gevestigd. Onderstaand een overzicht van alle dakdekkers in Azewijn. Iedere dakdekker in deze bedrijvengids is handmatig geselecteerd door ons serviceteam.

Toon het bedrijvenoverzicht.

Dakdekker Azewijn gezocht?

Op zoek naar een goed, maar scherp geprijsd dakdekkersbedrijf? Vind snel een voordelige en vakkundige dakdekker bij jou in de buurt. Start nu je gratis offerteaanvraag.

Een dakdekkersbedrijf verricht uiteenlopende werkzaamheden. Denk aan het vernieuwen van dakbedekking, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie het verhelpen van daklekkage.

Dakdekkers in Azewijn vergelijken

Tip! Prijzen van 4 dakdekkers vergelijken

Vergelijk dakdekkers en bespaar op de kosten!

Zo werkt de gratis offerteservice:

Vul het formulier in.

Geef op het formulier je opdracht en wensen aan.

Ontvang gratis offertes.

Ontvang gratis offertes van dakdekkersbedrijven uit de regio Azewijn.

Vergelijk en bespaar!

Kies het dakdekkersbedrijf met het beste aanbod en bespaar!


Wat kost een dakdekker in Azewijn?

Het uurtarief van een dakdekker in Azewijn is gemiddeld €35,- tot €45,-. De prijzen van een dakdekker kunnen ook afhankelijk zijn van de werkzaamheden. Zo kost gemiddeld dakonderhoud €18,- per m². Dit bestaat uit het reinigen en inspecteren van het dak.

Een dakreparatie op een plat dak heeft een gemiddelde prijs van €275,- per m². Klinkt dat hoog? Onthoud dan dat het bij een dakreparatie maar gaat om een klein oppervlak. Bij een hellend dak betaal je gemiddeld €150,- tot €350,-

In de tabel hieronder vind je de gemiddelde prijzen voor verschillende dakwerken. Vergeet niet dat de kosten per dakdekker kunnen verschillen, omdat elke vakman zijn of haar eigen prijs bepaalt!

Dakwerken: prijs per m²

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde prijzen per m², incl. btw in 2024* Omschrijving
Dakonderhoud (inclusief inspectie) €18,- Het reinigen van het dak en het afvoeren van het vuil, een dakinspectie, schoonmaken en controleren van dakgoten en kleine reparaties uitvoeren.
Dakreparatie plat dak €275,- Plat dak
Dakreparatie hellend dak €150,- tot €350,- Hellend dak
Dakrenovatie plat dak €75,- tot €100,- Verwijderen oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op het platte dak.
Dakrenovatie hellend dak €75,- tot €130,- Verwijderen van oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op het hellend dak.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per dakdekkersbedrijf verschillen.

Deze kostentabel geeft een overzicht van de verschillende kosten voor alle soorten dakbedekking.

Wat kost dakbedekking in 2024?

Plat dak Prijzen per m² Gemiddelde levensduur Belangrijkste eigenschappen
Bitumen €70,- tot €90,- 20 tot 25 jaar Is goed geschikt tegen uv-straling en is voordelig in aanschaf
Epdm €95,- tot €120,- 35 tot 40 jaar Is van nature elastisch en daarom geschikt voor temperatuurswisselingen. Heeft een lange levensduur
Pvc €75,- tot €95,- 20 tot 25 jaar Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs
Groendak €60,- tot €65,- 55 tot 60 jaar Goed voor het milieu en heeft van nature isolerende eigenschappen
Hellend dak      
Betondakpannen €40,- tot €65,- 30 tot 35 jaar Goedkoop in aanschaf en verkrijgbaar in verschillende kleuren
Kleidakpannen €55,- tot €95,- 80 tot 100 jaar Natuurlijke uitstraling, lange levensduur
Leien €55,- tot €95,- 35 tot 40 jaar Natuurlijke en authentieke uitstraling
Riet €85,- tot €100,- 35 tot 40 jaar Natuurlijke uitstraling en goede isolerende eigenschappen
Aluminium, koper of zink €55,- tot €125,- 45 tot 100 jaar Robuuste uitstraling, lange levensduur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

dakdekker Azewijn

Wat doet een dakdekker allemaal?

Hieronder zetten we de belangrijkste dakwerken op een rijtje, zodat je precies weet wat de vakman voor jou kan betekenen.

1. Dakinspectie
Dit bestaat uit het controleren van het dakoppervlak en alle zwakke plekken in kaart brengen. Eventueel repareert de vakman direct beschadigingen zodat je lekkages voorkomt.

2. Dakonderhoud
Dakonderhoud bestaat onder meer uit een dakinspectie, dakreiniging en eventueel het aanbrengen van een coating. Hierdoor krijgt je huis weer een vernieuwde uitstraling en verleng je de levensduur.

3. Dakreparaties
Bij een beschadiging is een dakreparatie nodig. De vakman vervangt kapotte dakpannen of plakt een reparatiestrook over een scheur in het dakleer.

4. Dakrenovatie
Bij een dakrenovatie wordt de volledige dakbedekking vervangen. Dit is vaak nodig als de dakbedekking zijn uiterste levensduur behaalt of als er door een storm te veel beschadigingen zijn. Soms is renoveren dan goedkoper dan repareren.

Waar moet je op letten bij het selecteren van een dakdekker?

  • Tip 1: dakdekkers uit Azewijn zijn goedkoper! Dat komt omdat de voorrijkosten afhangen van de afstand tussen je huis en het bedrijf. Kies altijd een dakdekker bij jou in de buurt.
  • Tip 2: kijk naar de garanties. Garantievoorwaarden kunnen verschillen per dakdekker. Neem deze dus altijd even door en kies wat voor jou het beste is.
  • Tip 3: vraag of de dakdekker verzekerd is. Als je weet dat een dakdekker goed verzekerd is dan voorkom je de mogelijkheid om zelf aansprakelijk gesteld te worden voor eventuele ongelukken. Ook zijn je eigen spullen verzekerd tegen schade.
  • Tip 4: lees de beoordelingen. door beoordelingen van eerdere klanten te lezen krijg je een goed beeld van de kwaliteit én de klantvriendelijkheid van het bedrijf.
  • Tip 5: let op de manier van informeren. Een goede dakdekker zal je het proces heel duidelijk uitleggen zodat je het ook begrijpt. Wordt dit niet gedaan, zoek dan verder naar een andere dakdekker.

Veelgestelde vragen


Ja, een dakdekker kan in de regen werken. Al is dit afhankelijk van de werkzaamheden. Het is niet mogelijk om je dakbedekking te laten vervangen of het dak te renoveren terwijl het regent. Werken in de regen brengt ook gevaar met zich mee: zo kan het behoorlijk glad worden op het dak. Spoedklussen zoals het herstellen van een daklekkage worden wel gewoon gedaan.

Lees hier meer informatie over dakreparaties.
Je moet de dakbedekking vervangen wanneer deze zo ernstig beschadigd is dat deze niet meer herstelt kan worden. De reparatiekosten lopen dan vaak zo hoog op, dat het vervangen van de dakbedekking ook voordeliger is.

Wil jij de uitstraling van je woning veranderen? Dit is ook een goede reden om de dakbedekking te vervangen. Dit heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van je woning.
De beste dakbedekking voor een plat dak is afhankelijk van verschillende factoren. Bitumen is de meest betaalbare soort dakbedekking voor een plat dak. Ben je op zoek naar een soort met een lange levensduur? Kies dan voor EPDM. EPDM heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Op zoek naar meer informatie? Op deze pagina lees je alles over dakbedekking.

Wil je geen gedoe met jaarlijks dakonderhoud? Dan is pvc de beste dakbedekking. Dit soort is volledig onderhoudsvrij. Wanneer je wilt verduurzamen kies je het beste voor een groendak: je verduurzaamt hiermee niet alleen je woning, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit.
De goedkoopste dakbedekking voor een plat dak is bitumen: dit kost gemiddeld €70,- tot €90,- per m². Voor een hellend dak zijn betondakpannen. Deze kosten gemiddeld €40,- tot €65,- per m².
Dakwerken duren gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. Vaak is dit afhankelijk van het soort werkzaamheden. De meeste zijn binnen één werkdag voltooid, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van kleine dakreparaties en het herstellen van daklekkage.
Het is altijd slim om gratis offertes te vergelijken, omdat je dan verzekerd bent van het beste aanbod. Let dan in ieder geval op het volgende: de prijsopbouw: gebruikt de vakman een prijs per uur of een prijs per m²? De totaalprijs: hoe hoog is de totaalprijs en zijn er nog bijkomende kosten? De planning: wanneer verwachten ze te starten met de dakwerken en wanneer is het klaar? De garanties: wie is verantwoordelijk voor eventuele problemen en welke garanties heb je?

Gratis dakdekker offertes vergelijken!