Hulp nodig met je aanvraag?

085 500 1311

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

Vind de beste dakdekker in Buurse

Kom gemakkelijk en snel in contact met een dakdekker uit Buurse. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Wat is je opdracht?

Gratis & Vrijblijvend

Dakdekkers Buurse

Top 10 dakdekkers in Buurse

Compleet overzicht van alle dakdekkers in Buurse en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Op zoek naar een dakdekker in Buurse? Onderstaand een overzicht de top 10 dakdekkers uit Buurse. Ieder dakdekkersbedrijf uit deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Dakdekkersgids.nl.

Dakdekker Buurse inschakelen?

Op zoek naar een erkend dakdekkersbedrijf, maar wil je liever niet teveel betalen? Start nu je gratis offerteaanvraag en vind snel een goedkoop en vakkundige dakdekker uit Buurse. Je ontvangt spoedig diverse reacties.

Je schakelt een dakdekker in voor diverse werkzaamheden als het vervangen van dakbedekking, dakrenovatie, dakonderhoud of dakreparatie. Last van daklekkage? Een dakdekkersbedrijf verhelpt de daklekkage zonder onnodig hak en breekwerk!

Handige artikelen:

Over Buurse

Buurse is een plaats in de provincie Overijssel met 1405 inwoners verdeeld over 722 mannen en 683 vrouwen. Per 554 huishoudens is er 1 dakdekkersbedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Overzicht van de top 10 dakdekkers in Buurse en omgeving

Vergelijk dakdekkers en bespaar op de kosten!

Hoe werkt het?

10 dakdekkers in de buurt

Je vindt hier een compleet overzicht van alle dakdekkers in Buurse

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk de prijzen van maximaal 5 dakdekkers op basis van prijs en aanbod.

Bespaar tot 40%

Kies zelf eenvoudig een geschikte dakdekker in je regio en bespaar tot wel 40% op de kosten!


Wat kost een dakdekker in Buurse?

Het uurtarief van een dakdekker in Buurse is gemiddeld €35,- tot €45,-. De prijzen van een dakdekker kunnen ook afhankelijk zijn van de werkzaamheden. Zo kost gemiddeld dakonderhoud €18,- per m². Dit bestaat uit het reinigen en inspecteren van het dak.

Een dakreparatie op een plat dak heeft een gemiddelde prijs van €275,- per m². Klinkt dat hoog? Onthoud dan dat het bij een dakreparatie maar gaat om een klein oppervlak. Bij een hellend dak betaal je gemiddeld €150,- tot €350,-

In de tabel hieronder vind je de gemiddelde prijzen voor verschillende dakwerken. Vergeet niet dat de kosten per dakdekker kunnen verschillen, omdat elke vakman zijn of haar eigen prijs bepaalt!

Wat kost dakbedekking in 2023?

Plat dak Prijzen per m² Gemiddelde levensduur Belangrijkste eigenschappen
Bitumen €70,- tot €90,- 20 tot 25 jaar Is goed geschikt tegen uv-straling en is voordelig in aanschaf
Epdm €95,- tot €120,- 35 tot 40 jaar Is van nature elastisch en daarom geschikt voor temperatuurswisselingen. Heeft een lange levensduur
Pvc €75,- tot €95,- 20 tot 25 jaar Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs
Groendak €60,- tot €65,- 55 tot 60 jaar Goed voor het milieu en heeft van nature isolerende eigenschappen
Hellend dak      
Betondakpannen €40,- tot €65,- 30 tot 35 jaar Goedkoop in aanschaf en verkrijgbaar in verschillende kleuren
Kleidakpannen €55,- tot €95,- 80  tot 100 jaar Natuurlijke uitstraling, lange levensduur
Leien €55,- tot €95,- 35 tot 40 jaar Natuurlijke en authentieke uitstraling
Riet €85,- tot €100,- 35 tot 40 jaar Natuurlijke uitstraling en goede isolerende eigenschappen
Aluminium, koper of zink €55,- tot €125,- 45 tot 100 jaar Robuuste uitstraling, lange levensduur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

dakdekker Buurse

Wat doet een dakdekker allemaal?

Hieronder zetten we de belangrijkste dakwerken op een rijtje, zodat je precies weet wat de vakman voor jou kan betekenen.

1. Dakinspectie
Dit bestaat uit het controleren van het dakoppervlak en alle zwakke plekken in kaart brengen. Eventueel repareert de vakman direct beschadigingen zodat je lekkages voorkomt.

2. Dakonderhoud
Dakonderhoud bestaat onder meer uit een dakinspectie, dakreiniging en eventueel het aanbrengen van een coating. Hierdoor krijgt je huis weer een vernieuwde uitstraling en verleng je de levensduur.

3. Dakreparaties
Bij een beschadiging is een dakreparatie nodig. De vakman vervangt kapotte dakpannen of plakt een reparatiestrook over een scheur in het dakleer.

4. Dakrenovatie
Bij een dakrenovatie wordt de volledige dakbedekking vervangen. Dit is vaak nodig als de dakbedekking zijn uiterste levensduur behaalt of als er door een storm te veel beschadigingen zijn. Soms is renoveren dan goedkoper dan repareren.

Waar moet je op letten bij het selecteren van een dakdekker?

  • Tip 1: dakdekkers uit Buurse zijn goedkoper! Dat komt omdat de voorrijkosten afhangen van de afstand tussen je huis en het bedrijf. Kies altijd een dakdekker bij jou in de buurt.
  • Tip 2: kijk naar de garanties. Garantievoorwaarden kunnen verschillen per dakdekker. Neem deze dus altijd even door en kies wat voor jou het beste is.
  • Tip 3: vraag of de dakdekker verzekerd is. Als je weet dat een dakdekker goed verzekerd is dan voorkom je de mogelijkheid om zelf aansprakelijk gesteld te worden voor eventuele ongelukken. Ook zijn je eigen spullen verzekerd tegen schade.
  • Tip 4: lees de beoordelingen. door beoordelingen van eerdere klanten te lezen krijg je een goed beeld van de kwaliteit én de klantvriendelijkheid van het bedrijf.
  • Tip 5: let op de manier van informeren. Een goede dakdekker zal je het proces heel duidelijk uitleggen zodat je het ook begrijpt. Wordt dit niet gedaan, zoek dan verder naar een andere dakdekker.

Veelgestelde vragen


Ja, een dakdekker kan in de regen werken. Al is dit afhankelijk van de werkzaamheden. Het is niet mogelijk om je dakbedekking te laten vervangen of het dak te renoveren terwijl het regent. Werken in de regen brengt ook gevaar met zich mee: zo kan het behoorlijk glad worden op het dak. Spoedklussen zoals het herstellen van een daklekkage worden wel gewoon gedaan.

Lees hier meer informatie over dakreparaties.
Je moet de dakbedekking vervangen wanneer deze zo ernstig beschadigd is dat deze niet meer herstelt kan worden. De reparatiekosten lopen dan vaak zo hoog op, dat het vervangen van de dakbedekking ook voordeliger is.

Wil jij de uitstraling van je woning veranderen? Dit is ook een goede reden om de dakbedekking te vervangen. Dit heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van je woning.
De beste dakbedekking voor een plat dak is afhankelijk van verschillende factoren. Bitumen is de meest betaalbare soort dakbedekking voor een plat dak. Ben je op zoek naar een soort met een lange levensduur? Kies dan voor EPDM. EPDM heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Op zoek naar meer informatie? Op deze pagina lees je alles over dakbedekking.

Wil je geen gedoe met jaarlijks dakonderhoud? Dan is pvc de beste dakbedekking. Dit soort is volledig onderhoudsvrij. Wanneer je wilt verduurzamen kies je het beste voor een groendak: je verduurzaamt hiermee niet alleen je woning, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit.
De goedkoopste dakbedekking voor een plat dak is bitumen: dit kost gemiddeld €70,- tot €90,- per m². Voor een hellend dak zijn betondakpannen. Deze kosten gemiddeld €40,- tot €65,- per m².
Dakwerken duren gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. Vaak is dit afhankelijk van het soort werkzaamheden. De meeste zijn binnen één werkdag voltooid, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van kleine dakreparaties en het herstellen van daklekkage.
Het is altijd slim om gratis offertes te vergelijken, omdat je dan verzekerd bent van het beste aanbod. Let dan in ieder geval op het volgende: de prijsopbouw: gebruikt de vakman een prijs per uur of een prijs per m²? De totaalprijs: hoe hoog is de totaalprijs en zijn er nog bijkomende kosten? De planning: wanneer verwachten ze te starten met de dakwerken en wanneer is het klaar? De garanties: wie is verantwoordelijk voor eventuele problemen en welke garanties heb je?

Gratis dakdekker offertes vergelijken!