Home » Redactie

Redactie van dakdekkersgids.nl

Welkom bij ons redactieteam, waar deskundigen en gepassioneerde schrijvers samenkomen om jou te voorzien van de meest waardevolle inzichten over dakdekkers en dakwerken.

Bij dakdekkersgids.nl streven we ernaar om de beste diensten te verlenen en om meer informatie te geven over alle soorten dakwerken, de mogelijkheden en de prijzen.

Ontmoet onze schrijvers, elk met een eigen unieke achtergrond en expertise in de dakindustrie. Van technische knowhow, handige inzichten en praktische tips: ons team staat klaar voor de bezoekers van dakdekkersgids.nl.

Bekijk de gidspagina voor alle artikelen!

Onze redactie

Het redactieteam bestaat uit meerdere personen, elk met hun eigen expertise en vakgebied.

De redactie heeft regelmatig contact met dakdekkers en dakdekkersbedrijven om ervoor te zorgen dat we de juiste informatie aanbieden.

Sander

Sander zorgt niet alleen voor teksten met praktische informatie op de website, maar met zijn jarenlange ervaring zorgt hij er ook voor dat de website goed blijft werken. Sander is verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de redactionele processen en het waarborgen van de nauwkeurigheid en relevantie van de inhoud van deze website.

Tineke

Tineke heeft een diepgaande kennis over allerlei dakwerken en het plaatsen van zonnepanelen. Als gepassioneerde tekstschrijver heeft ze vele jaren ervaring om waardevolle content te schrijven rondom dakonderwerpen.

Danella

Danella haar passie voor communicatie en schrijven, zorgen ervoor dat complexe onderwerpen eenvoudig en duidelijk op dakdekkersgids.nl staan. Haar artikelen zijn in begrijpelijke taal geschreven, aangevuld met visuele elementen, zodat de bezoeker zo goed mogelijk geïnformeerd wordt.

Bas

Bas biedt altijd een nieuw perspectief om naar onderwerpen en informatie te kijken. Ook is hij verantwoordelijk voor de technische kant van deze website. Zorgen dat het formulier goed werkt en dat er nieuwe technische elementen ontwikkeld worden, daar is Bas goed in.

Je hebt kennis kunnen maken met ons redactieteam! Wil je nog meer weten over dakdekkersgids.nl? Ga dan naar de wie zijn wij-pagina. Of neem contact met ons op.