Hulp nodig met je aanvraag?

085 500 1311

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

Vind de beste dakdekker in Roodeschool

Kom gemakkelijk en snel in contact met een dakdekker uit Roodeschool. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Wat is je opdracht?

Gratis & Vrijblijvend

Dakdekkers Roodeschool

Top 10 dakdekkers in Roodeschool

Compleet overzicht van alle dakdekkers in Roodeschool en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Op zoek naar een dakdekker in Roodeschool (provincie Groningen)? Onderstaand een overzicht de top 10 dakdekkers uit Roodeschool. Ieder dakdekkersbedrijf uit deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Dakdekkersgids.nl.

Dakdekker Roodeschool inschakelen?

Op zoek naar een erkend dakdekkersbedrijf, maar wil je liever niet teveel betalen? Start nu je gratis offerteaanvraag en vind snel een voordelige en vakkundige dakdekker uit Roodeschool.

Je schakelt een dakdekker in voor diverse werkzaamheden als het vervangen van dakbedekking, dakrenovatie, dakonderhoud of dakreparatie. Last van daklekkage? Een dakdekkersbedrijf verhelpt de daklekkage zonder onnodig hak en breekwerk!

Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Overzicht van de top 10 dakdekkers in Roodeschool en omgeving

Vergelijk dakdekkers en bespaar op de kosten!

dakdekker op een pannendak

Wat kost een dakdekker in Roodeschool?

Het uurtarief van een dakdekker in Roodeschool is gemiddeld €35,- tot €45,-. De prijzen van een dakdekker kunnen ook afhankelijk zijn van de werkzaamheden. Zo kost gemiddeld dakonderhoud €18,- per m². Dit bestaat uit het reinigen en inspecteren van het dak.

Een dakreparatie op een plat dak heeft een gemiddelde prijs van €275,- per m². Klinkt dat hoog? Onthoud dan dat het bij een dakreparatie maar gaat om een klein oppervlak. Bij een hellend dak betaal je gemiddeld €150,- tot €350,-

In de tabel hieronder vind je de gemiddelde prijzen voor verschillende dakwerken. Vergeet niet dat de kosten per dakdekker kunnen verschillen, omdat elke vakman zijn of haar eigen prijs bepaalt!

Dakdekker prijs per m²

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde prijzen per m², incl. materiaal, arbeid en btw* Omschrijving
Dakonderhoud (inclusief inspectie) €18,- Het reinigen van het dak en het afvoeren van het vuil, een dakinspectie, schoonmaken en controleren van dakgoten en kleine reparaties uitvoeren.
Dakreparatie plat dak €275,- Plat dak
Dakreparatie hellend dak €150,- tot €350,- Hellend dak
Dakrenovatie plat dak €75,- tot €100,- Verwijderen oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op het platte dak.
Dakrenovatie hellend dak €75,- tot €130,- Verwijderen van oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op het hellend dak.
Dakreiniging €5,- tot €30,- Prijs afhankelijk van alleen ontmossen en reinigen, of ook inclusief coaten en impregneren
Dakcoating aanbrengen €10,- tot €30,- Enkel dakcoating aanbrengen.
Dakinspectie bij afnemen van reparatie of onderhoud Gratis, of bij onafhankelijke dakinspectie €150,- tot €300,- totaalprijs Gratis of kosten worden afgetrokken van de totaalprijs.

*Let op: dit zijn richtprijzen van dakdekkers.

Dakdekker inschakelen en besparen op de kosten?

Vergelijk gratis offertes en kies de dakdekker met het beste aanbod!

dakdekker Roodeschool

Waar moet je op letten bij het selecteren van een dakdekker?

  • Tip 1: dakdekkers uit Roodeschool zijn goedkoper! Dat komt omdat de voorrijkosten afhangen van de afstand tussen je huis en het bedrijf. Kies altijd een dakdekker bij jou in de buurt.
  • Tip 2: kijk naar de garanties. Garantievoorwaarden kunnen verschillen per dakdekker. Neem deze dus altijd even door en kies wat voor jou het beste is.
  • Tip 3: vraag of de dakdekker verzekerd is. Als je weet dat een dakdekker goed verzekerd is dan voorkom je de mogelijkheid om zelf aansprakelijk gesteld te worden voor eventuele ongelukken. Ook zijn je eigen spullen verzekerd tegen schade.
  • Tip 4: lees de beoordelingen. door beoordelingen van eerdere klanten te lezen krijg je een goed beeld van de kwaliteit én de klantvriendelijkheid van het bedrijf.
  • Tip 5: let op de manier van informeren. Een goede dakdekker zal je het proces heel duidelijk uitleggen zodat je het ook begrijpt. Wordt dit niet gedaan, zoek dan verder naar een andere dakdekker.

Hoe werkt het?

10 dakdekkers in de buurt

Je vindt hier een compleet overzicht van alle dakdekkers in Roodeschool

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk de offertes van maximaal 5 dakdekkers op basis van prijs en aanbod.

Bespaar tot 40%

Kies zelf eenvoudig een geschikte dakdekker in je regio en bespaar tot wel 40% op de kosten!


Veelgestelde vragen


Ja, een dakdekker kan in de regen werken. Al is dit afhankelijk van de werkzaamheden. Het is niet mogelijk om je dakbedekking te laten vervangen of het dak te renoveren terwijl het regent. Werken in de regen brengt ook gevaar met zich mee: zo kan het behoorlijk glad worden op het dak. Spoedklussen zoals het herstellen van een daklekkage worden wel gewoon gedaan.

Lees hier meer informatie over dakreparaties.
Je moet de dakbedekking vervangen wanneer deze zo ernstig beschadigd is dat deze niet meer herstelt kan worden. De reparatiekosten lopen dan vaak zo hoog op, dat het vervangen van de dakbedekking ook voordeliger is.

Wil jij de uitstraling van je woning veranderen? Dit is ook een goede reden om de dakbedekking te vervangen. Dit heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van je woning.
De beste dakbedekking voor een plat dak is afhankelijk van verschillende factoren. Bitumen is de meest betaalbare soort dakbedekking voor een plat dak. Ben je op zoek naar een soort met een lange levensduur? Kies dan voor EPDM. EPDM heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Op zoek naar meer informatie? Op deze pagina lees je alles over dakbedekking.

Wil je geen gedoe met jaarlijks dakonderhoud? Dan is pvc de beste dakbedekking. Dit soort is volledig onderhoudsvrij. Wanneer je wilt verduurzamen kies je het beste voor een groendak: je verduurzaamt hiermee niet alleen je woning, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit.
De goedkoopste dakbedekking voor een plat dak is bitumen: dit kost gemiddeld €70,- tot €90,- per m². Voor een hellend dak zijn betondakpannen. Deze kosten gemiddeld €40,- tot €65,- per m².
Dakwerken duren gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. Vaak is dit afhankelijk van het soort werkzaamheden. De meeste zijn binnen één werkdag voltooid, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van kleine dakreparaties en het herstellen van daklekkage.
Het is altijd slim om gratis offertes te vergelijken, omdat je dan verzekerd bent van het beste aanbod. Let dan in ieder geval op het volgende: de prijsopbouw: gebruikt de vakman een prijs per uur of een prijs per m²? De totaalprijs: hoe hoog is de totaalprijs en zijn er nog bijkomende kosten? De planning: wanneer verwachten ze te starten met de dakwerken en wanneer is het klaar? De garanties: wie is verantwoordelijk voor eventuele problemen en welke garanties heb je?

Gratis dakdekker offertes vergelijken!