Hulp nodig met je aanvraag?

085 500 1311

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur


Vergelijk dakdekkers uit Tilburg & bespaar!


Gratis - Vrijblijvend

92 dakdekkers in Tilburg

Een overzicht van alle dakdekkers in Tilburg

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Tilburg zijn 92 dakdekkers gevestigd. Onderstaand een overzicht van alle bedrijven in Tilburg. Iedere dakdekker in deze bedrijvengids is getoetst bij de Kamer van Koophandel.

Dakdekker Tilburg gezocht?

Op zoek naar een goed, maar scherp geprijsd dakdekkersbedrijf? Vind snel een goedkope, vakkundige dakdekker bij jou in de buurt. Start nu je gratis offerteaanvraag en je ontvangt op korte termijn diverse reacties!

Een dakdekkersbedrijf verricht uiteenlopende werkzaamheden. Denk aan het vernieuwen van dakbedekking, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie het verhelpen van daklekkage.

Over Tilburg

Tilburg is een plaats met 213801 inwoners gelegen in de provincie Noord-Brabant. In totaal telt Tilburg 103985 huishoudens. Per 1130 huishoudens is er 1 dakdekkersbedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Overzicht van alle 92 dakdekkers in Tilburg

Vergelijk dakdekkers en bespaar op de kosten!


dakdekker Tilburg

Dakdekkersgids, vind de beste dakdekker in Tilburg

Schakel een professioneel dakdekker uit Tilburg in voor al jouw dakwerken. Door het dakdekken uit te besteden aan een erkend dakdekkersbedrijf ben je namelijk gegarandeerd van de beste kwaliteit! Of je nu last hebt van een hardnekkige daklekkage of graag de dakpannen wilt vervangen: een dakdekker staat voor je klaar. Wil je direct weten wat je kunt besparen op het dakwerk?

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt spoedig tot 6 aantrekkelijke prijsopgaven: gratis en helemaal vrijblijvend.

Goedkope en vakkundige dakdekkers

Met behulp van onze offerteservice kom je snel in contact met betaalbare en professionele dakdekkersbedrijven uit je eigen regio. Vergelijk gratis offertes zonder verdere verplichtingen en kies zo de dakdekker met het beste aanbod. Zo kies je een dakdekkersbedrijf dat bij je past en weet je zeker dat je nooit te veel betaalt!Wat kost een dakdekker per uur?

Voor het uitvoeren van dakonderhoud betaal je een gemiddeld uurtarief van €35,- tot €45,-. Het uurtarief voor het leggen van een compleet nieuw dak ligt tussen de €30,- tot €45,- en kleinere klussen, zoals een snelle dakreparatie, worden al uitgevoerd vanaf €25,- per uur.

Het uurtarief van een dakdekkersbedrijf hangt vaak van een aantal factoren af. Zo zijn de kosten afhankelijk van de werkzaamheden die de dakdekker uitvoert. Denk hierbij aan dakonderhoud, dakreparatie of een complete dakrenovatie. Ook het type dakbekleding en de dakconstructie beïnvloeden de prijs.

Direct gratis offertes op maat ontvangen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan.

Dakdekker prijs per uur

Werkzaamheden Uurtarief 2021
Dakreparatie €25,- tot €35,- per uur
Nieuw dak leggen €30,- tot €45,- per uur
Dakonderhoud €35,- tot €45,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde uurtarieven van dakdekkers Tilburg.


Besparen op dakdekkerskosten? Vergelijk gratis offertes!

Je kiest zelf een dakdekkersbedrijf uit Tilburg en bespaart tot wel 40% op de prijs.

Gratis - Vrijblijvend


Wat kost een dakdekker per m²?

Nieuwsgierig naar de prijzen van een dakdekker per vierkante meter? Deze zijn afhankelijk van het soort klus dat je laat uitvoeren. Zo betaal je voor dakonderhoud ongeveer €18,- per vierkante meter. Hier zit een dakreiniging en -inspectie bij inbegrepen. Ook worden de dakgoten gecontroleerd. De kostprijs voor een reparatie aan een hellend dak kost ongeveer €150,- tot €350,- per m². Bij een plat dak ligt de kostprijs gemiddeld rond de €275,- per vierkante meter.

Dakdekker prijs per m²

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde prijzen per m², incl. btw in 2021* Omschrijving
Dakonderhoud (inclusief inspectie) €18,- Het reinigen van het dak en het afvoeren van het vuil, een dakinspectie, schoonmaken en controleren van dakgoten en kleine reparaties uitvoeren.
Dakreparatie plat dak €275,- Plat dak
Dakreparatie hellend dak €150,- tot €350,- Hellend dak
Dakrenovatie plat dak €75,- tot €100,- Verwijderen oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op het platte dak.
Dakrenovatie hellend dak €75,- tot €130,- Verwijderen van oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op het hellend dak.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van dakdekkersbedrijven Tilburg. Benieuwd naar de exacte kostprijs? Vraag dan gratis offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs van het dakdekkersbedrijf?

Hoeveel je voor je dakwerken gaat betalen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het soort klus dat je laat uitvoeren, net als de omvang van de werkzaamheden. Maar ook de ervaring van de dakdekker en de regio waarin je woont heeft invloed op de totaalprijs.

 1. De werkzaamheden: kleinere klussen zoals een eenvoudige dakreparatie zijn relatief goedkoop uit te voeren. Hoe complexer de klus hoe hoger de kostprijs.
 2. De ervaring: een dakdekker met meer ervaring vraagt een hoger uurtarief dan een beginnend dakdekker. Door bij kleinere klussen te kiezen voor iemand met minder ervaring kun je dus flink besparen. Toch is het ook belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit die de dakdekkers leveren.
 3. De regio: dakdekkers uit de randstad vragen doorgaans een hogere prijs dan dakwerkers van het platteland. Dit ligt onder andere aan de concurrentie die onderling gevoerd wordt.
 4. De omvang van je klus: hoe groter je klus, hoe hoger de prijzen. Door de totaalprijs te delen met bijvoorbeeld je buren is de prijs per m² een stuk lager. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe dakpannen.
 5. Spoed of niet? Bij daklekkages gaat het vaak om spoedklussen. Als dit weekends of ’s avonds is rekent de specialist vaak een spoedtarief.

Dakdekker uit Tilburg inschakelen?

Vraag offertes aan vergelijk deze onderling: vind de juiste dakdekker!


dakdekkers Tilburg

Wat doet een dakdekker in Tilburg?

Dakdekkers uit Tilburg voeren tal van verschillende werkzaamheden uit. Je kunt onder andere een dakdekkersbedrijf inschakelen voor de onderstaande klussen.

 • Dakonderhoud ter bevordering van de levensduur en kwaliteit van je dak. Kost ongeveer €18,- per m².
 • Dakreparatie bij beschadigingen zoals een scheur in het dakleer of een kapotte dakpan. Een dakreparatie kost gemiddeld €275,- per m² voor een plat dak. Bij een hellend dak liggen de prijzen gemiddeld rond de €150,- tot €350,- per m².
 • Dakrenovatie bij verouderde daken. Denk aan het vernieuwen van de dakbekleding. De prijzen liggen gemiddeld tussen €75,- tot €100,- per m² bij een plat dak en €75,- tot €130,- per m² bij een hellend dak.
 • Dakreiniging. Verbetert de uitstraling van het dakoppervlak en voorkomt beschadigingen in de toekomst.
 • Dakinspectie. Hierbij gaat het om een algehele controle van het dakoppervlak. Dakdekkers brengen zwakke plekken in kaart en lossen problemen direct op.

Welke dakbedekking kiezen?

Je dak is toe aan een renovatie en je wilt nieuwe dakbedekking laten plaatsen. Moet je dan hetzelfde soort dakbekleding kiezen? Je hebt tegenwoordig veel meer keuze dan alleen dakpannen of dakleer. Welke bedekking een optie is, is afhankelijk van het daktype dat je hebt.

Bij een plat dak:

 • Bitumen: een betaalbaar en kwalitatief dakleer met een levensduur tot 25 jaar. Prijzen liggen rond de €70,- tot €90,- per m².
 • EPDM: de meest duurzame optie. EPDM heeft een levensduur tot wel 40 jaar en is eenvoudig te leggen. De prijzen variëren tussen €95,- en €120,- per m².
 • Pvc: een kunststof dakbedekking, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Prijzen liggen gemiddeld tussen €75,- tot €95,- per m².
 • Groendak: kies voor beplanting op het dakoppervlak. Goed voor het milieu én de isolatiewaarde van het huis. De prijzen van groendaken liggen rond de €60,- tot €65,- per m².

Bij een hellend dak:

 • Betondakpannen: deze komen het vaakst voor in Nederland. Betondakpannen gaan gemiddeld 30 tot 35 jaar mee en de prijzen liggen gemiddeld tussen €40,- tot €65,- per m².
 • Leien: natuursteen dat het dakoppervlak een luxueuze uitstraling geeft. De prijzen liggen rond de €55,- tot €95,- per m².
 • Riet: rieten daken zorgen voor een goede isolatie. Extra dakisolatie is niet nodig. Ook geeft het jouw huis een prachtige uitstraling. Hiervoor betaal je gemiddeld €85,- tot €100,- per m².
 • Aluminium: geeft een unieke uitstraling en is geschikt voor daken met bijzondere vormen. De prijs ligt ongeveer tussen de €70,- tot €90,- per m².
 • Kleidakpannen: de meest duurzame dakpannen die er zijn en gaan ongeveer 50 jaar lang mee. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost gemiddeld €55,- tot €95,- per m².
 • Koper: kostbaar maar unieke dakbedekking. Heeft een levensduur van wel 80 jaar en kost ongeveer €95,- tot €125,- per m².
 • Zink: vergelijkbaar metaal met aluminium, maar heeft een langere levensduur: namelijk wel 95 tot 100 jaar. De prijzen variëren van €75,- tot €105,- per m².

Dakdekker Tilburg: bespaar op de voorrijkosten door een dakdekkersbedrijf uit de regio te kiezen!

Nieuwe dakpannen leggen

Benieuwd hoe het leggen van nieuwe dakpannen in zijn werk gaat? Bekijk de versnelde video!


Wat kost dakbedekking?

Voor een plat dak variëren de prijzen van dakbekleding tussen de €60,- tot €120,- per vierkante meter. Zo betaalt u voor bitumen gemiddeld €70,- tot €90,- per vierkante meter en kost EPDM ongeveer €95,- tot €120,- per vierkante meter. Voor een hellend dak lopen de prijzen uiteen van €40,- tot €125,- per vierkante meter.

Maar let ook op de levensduur van de dakbedekking!

Hoewel sommige soorten dakbedekking op het eerste gezicht een stuk goedkoper zijn, kan het prima gebeuren dat een ander materiaal op de lange termijn goedkoper is. Zo zijn kleidakpannen (€55,- tot €95,-) net iets duurder dan betondakpannen (€40,- tot €65,-), maar is de levensduur wel twee keer zo lang!

Op deze pagina lees je meer over de kosten van dakbedekking. Besparen op de prijzen? Vergelijk gratis offertes!

Dakbedekking prijs in 2021

Plat dak Prijzen per m²* Levensduur van dakbedekking
Bitumen €70,- tot €90,- 20 tot 25 jaar
PVC €75,- tot €95,- 20 tot 25 jaar
EPDM €95,- tot €120,- 35 tot 40 jaar
Groendak €60,- tot €65,- 55 tot 60 jaar
Hellend dak
Betondakpannen €40,- tot €65,- 30 tot 35 jaar
Leien €55,- tot €95,- 35 tot 40 jaar
Riet €85,- tot €100,- 35 tot 40 jaar
Aluminium €70,- tot €90,- 45 tot 50 jaar
Kleidakpannen €55,- tot €95,- 45 tot 50 jaar
Koper €95,- tot €125,- 75 tot 80 jaar
Zink €75,- tot €105,- 95 tot 100 jaar

*Let op: dit zijn richtprijzen van dakdekkersbedrijven regio Tilburg. Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken.

De kosten van nieuwe dakbedekking zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • Schuin of plat dak
 • Arbeidskosten dakdekker Tilburg
 • Dakoppervlaktef
 • Dakbedekkingsmateriaal
 • Verwijderingskosten oude bedekking
 • Extra opties zoals isolatie, dakranden e.d.

dakdekkersbedrijf Tilburg

Dakdekker kiezen, waar op letten?

Wil jij je dakwerk graag uitbesteden aan een dakdekkersbedrijf? Dan ben je ongetwijfeld al op zoek geweest naar dakdekkersbedrijven bij jou in de buurt. Online is het lastig om de verschillende dakdekkersbedrijven te onderscheiden. Hoe kies je een geschikte dakdekker? Wij geven je graag meer informatie.

Let bij een dakdekkersbedrijf uit Tilburg op de onderstaande punten:

1. Dakdekker prijs per m², per meter of per uur?

Wist je dat dakdekkersbedrijven hun eigen uurtarief bepalen? Sommige dakdekkersbedrijven rekenen een vaste prijs per uur of juist een prijs per vierkante meter. Zo kan de totaalprijs per dakdekkersbedrijf flink verschillen. Hoe vind je de goedkoopste?

Vraag gratis offertes op maat aan, zodat je precies weet wat je voor het dakwerk moet gaan betalen. Rekent het dakdekkersbedrijf een vast uurtarief, controleer dan of de planning duidelijk is. Kleiner dakwerk, zoals een dakinspectie neemt niet zoveel tijd in beslag. Maar een groot dakonderhoud of zelfs renovatie vereist wel flink wat tijd. Als je zekerheid wilt met betrekking tot de prijzen kun je ook vragen of het dakdekkersbedrijf vooraf een vaste prijs wil afspreken. Op deze pagina lees je meer over het vinden en kiezen van een dakdekker.

2. Keurmerken van het dakdekkersbedrijf

De prijs verschilt per dakdekkersbedrijf, maar dit zegt niet direct iets over de kwaliteit. Daarvoor kun je rekening houden met eventuele keurmerken waar de dakdekkersbedrijven bij aangesloten zijn. Zo gebruikt een bedrijf met het KOMO-keurmerk enkel materialen die van goede kwaliteit zijn. Hieronder staan een drietal belangrijke keurmerken in de dakdekkersbranche.

 • Het keurmerk KOMO garandeert dat de producten die gebruikt worden van goede kwaliteit zijn. Meer hierover lees je op komo.nl.
 • Wanneer een dakdekkersbedrijf beschikt over het VCA keurmerk dan voldoen zij aan strenge eisen met betrekking tot de veiligheid, het milieu en gezondheid.
 • Het keurmerk Dakmerk waarborgt de kwaliteitseisen van platte daken.

3. Garantie van erkende dakdekker

Behalve de prijs, kunnen ook de garantievoorwaarden flink verschillen. Voor je een dakdekkersbedrijf kiest is het verstandig de garantievoorwaarden goed door te nemen. Wat gebeurt er als de dakwerken niet naar wens zijn uitgevoerd? En komen de dakdekkers weer terug als blijkt dat er na een dakreparatie nog steeds sprake is van een daklekkage?

Goede dakdekkersbedrijven sturen de garantievoorwaarden mee met een offerte. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bij een dakdekkersbedrijf dat bezit over het Dakmerk keurmerk krijg je een garantie van 10 jaar over het hele project!

4. Locatie van dakdekker

Het is altijd verstandig om te kiezen voor een dakdekker bij jou in de buurt. Waarom? Omdat je op deze manier zoveel mogelijk bespaart op de voorrijdkosten. Als je gebruikt maakt van onze gratis offerteservice krijg je de prijsopgaven van bedrijven uit je eigen regio. Zo weet je zeker dat de voorrijdkosten zo laag mogelijk zijn!

Bovendien is het fijn om te werken met een dakdekkersbedrijf dat bekend is bij stad- of dorpsgenoten. Op deze manier kun je kennissen vragen om recensies en weet je zeker dat je een betrouwbaar dakdekkersbedrijf inschakelt.

5. Gespecialiseerd in bepaalde dakwerken?

Sommige dakdekkersbedrijven zijn gespecialiseerd in speciale dakwerken. Wil jij graag het rieten dak vervangen? Hiervoor kun je niet de eerste de beste dakdekker inhuren. Dat komt omdat het leggen van riet een speciale techniek vereist, die niet alle dakdekkers beheersen.

Dakdekker Tilburg: ben je op zoek naar dakdekkersbedrijven die gespecialiseerd zijn in bepaalde dakwerken? Geef dit dan aan op de offertepagina. Dan weet je zeker dat je prijsopgaven ontvangt van bedrijven die jouw klus kwalitatief kunnen uitvoeren!

 


Vind een betrouwbaar én betaalbaar dakdekkersbedrijf uit Tilburg!

Kies de dakdekker met het beste aanbod en bespaar bovendien tot 40% op de totaalprijs!
Gratis offertes ontvangen


Tips om te besparen op de kosten van dakdekkersbedrijven

Grote dakwerken, zoals een dakrenovatie kunnen aardig duur worden. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je toch flink op de totaalprijs bespaart. Zo krijg je voor bepaalde dakwerken korting op het btw-tarief. Voor dakisolatie betaal je slechts 9% btw. Meer hierover lees je op belastingdienst.nl. Hieronder staan nog vier tips om zelf te besparen op de kostprijs.

 1. Kies een startend dakdekkersbedrijf. In sommige gevallen, zeker voor een simpele klus, heb je niet per se dakdekkers met veel ervaring nodig. Startende dakdekkers hanteren doorgaans een lager tarief.
 2. Ga voor een kwantumkorting. Moeten de buren ook een dakrenovatie laten uitvoeren? Veel dakdekkersbedrijven bieden een kwantumkorting aan als je samen met je buren een dakdekkersbedrijf inschakelt.
 3. Vraag subsidies aan. Op energiesubsidiewijzer.nl vind je snel en gemakkelijk een overzicht van alle subsidies die je voor jouw klus kunt aanvragen. Hiermee houd je de kostprijs voor de dakwerken zo laag mogelijk.
 4. Vergelijk gratis offertes van verschillende dakdekkersbedrijven. Kies voor het bedrijf uit jouw regio met het beste aanbod om zo tot wel 40% te besparen.

Dakdekker nodig?

Heb je een ervaren dakdekker nodig voor je plat of hellend dak?

Vind de juiste dakdekker!

Via de gratis offerteservice vind je een dakdekker voor de beste prijs.

Vergelijk tarieven

Vergelijk de ontvangen offertes en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!


dakdekkersbedrijven Tilburg

Dakdekker Tilburg nodig? Vergelijk gratis offertes!

Last van een daklekkage? Laat deze dan met spoed opsporen door een dakdekker. Of is het tijd voor een dakinspectie of zelfs een complete dakrenovatie? Laat je in dat geval persoonlijk informeren en adviseren door dakdekkers in de regio.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Op zoek naar een professioneel dakdekker uit Tilburg en wil je zoveel mogelijk besparen? Maak gebruik van onze gratis offerteservice en bespaar gemakkelijk tot wel 40% op de kostprijs! Kies het bedrijf met het beste aanbod en je weet zeker dat je niets te veel betaalt!

Gratis dakdekker offertes vergelijken!

Gratis dakdekker offertes vergelijken?

Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kostprijs!

Start gratis offerteaanvraag