Hulp nodig met je aanvraag?

085 500 1311

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

Vind de beste dakdekker in Volkel

Kom gemakkelijk en snel in contact met een dakdekker uit Volkel. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Wat is je opdracht?

Gratis & Vrijblijvend

Dakdekkers Volkel

Top 12 dakdekkers in Volkel

Compleet overzicht van alle dakdekkers in Volkel en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Op zoek naar een dakdekker in Volkel (provincie Noord-Brabant)? Onderstaand een overzicht de top 12 dakdekkers uit Volkel. Ieder dakdekkersbedrijf uit deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Dakdekkersgids.nl.

Dakdekker Volkel inschakelen?

Op zoek naar een erkend dakdekkersbedrijf, maar wil je liever niet teveel betalen? Start nu je gratis offerteaanvraag en vind snel een voordelige en vakkundige dakdekker uit Volkel.

Je schakelt een dakdekker in voor diverse werkzaamheden als het vervangen van dakbedekking, dakrenovatie, dakonderhoud of dakreparatie. Last van daklekkage? Een dakdekkersbedrijf verhelpt de daklekkage zonder onnodig hak en breekwerk!

Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Overzicht van de top 12 dakdekkers in Volkel en omgeving

Vergelijk dakdekkers en bespaar op de kosten!

dakdekker Volkel

Wat kost een dakdekker in Volkel?

Het uurtarief van een dakdekker in Volkel is gemiddeld €35,- tot €45,-. Dit verschilt per dakdekkersbedrijf dus het blijft altijd aan te raden om zelf meerdere dakdekkersbedrijven te vergelijken, de kosten per dakdekker kunnen van elkaar verschillen.

De exacte kosten verschillen natuurlijk per klus. Zo betaal je voor een dakreparatie op een plat dak gemiddeld €275,- per m² en kost een dakrenovatie ongeveer €75,- tot €100,- per m². De kosten zijn onder meer afhankelijk van het type dakbedekking.

Ook het type dak heeft een invloed op de kosten!

Zo kost een dakreparatie op een hellend dak gemiddeld €150,- tot €350,- per m² en een dakrenovatie gemiddeld €75,- tot €130,- per m². De werkzaamheden op een schuin dak zijn vaak iets duurder omdat een schuin dak minder toegankelijk is. Ook zijn de materiaalkosten voor schuine daken vaak wat hoger.

De kosten voor dakonderhoud inclusief een dakinspectie zijn gemiddeld €18,- per m². Voor dit bedrag laat je het dak reinigen, laat je kleine dakreparaties uitvoeren en krijg je dus een complete dakinspectie.

Kosten dakdekker 2024

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde prijzen per m², incl. materiaal, arbeid en btw* Omschrijving
Dakonderhoud (inclusief inspectie) €18,- Het reinigen van het dak en het afvoeren van het vuil, een dakinspectie, schoonmaken en controleren van dakgoten en kleine reparaties uitvoeren.
Dakreparatie plat dak €275,- Plat dak
Dakreparatie hellend dak €150,- tot €350,- Hellend dak
Dakrenovatie plat dak €75,- tot €100,- Verwijderen oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op het platte dak.
Dakrenovatie hellend dak €75,- tot €130,- Verwijderen van oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op het hellend dak.
Dakreiniging €5,- tot €30,- Prijs afhankelijk van alleen ontmossen en reinigen, of ook inclusief coaten en impregneren
Dakcoating aanbrengen €10,- tot €30,- Enkel dakcoating aanbrengen.
Dakinspectie bij afnemen van reparatie of onderhoud Gratis, of bij onafhankelijke dakinspectie €150,- tot €300,- totaalprijs Gratis of kosten worden afgetrokken van de totaalprijs.

*Let op: dit zijn richtprijzen van dakdekkers.

Besparen op de kosten van een dakdekker?

Vergelijk prijzen en ga voor de beste deal.

Dakdekker kiezen? 5 tips

Ben je op zoek naar een dakdekker in Volkel? Hieronder geven we je een paar handige en praktische tips.

  • Tip 1: het uurtarief. Elke dakdekker hanteert een eigen uurtarief. Door te vergelijken weet je zeker dat je kiest voor de dakdekker met het beste aanbod. Kijk ook welke kosten zijn inbegrepen en wat er nog bijkomt!
  • Tip 2: de locatie. Een dakdekker uit Volkel is altijd goedkoper, omdat je in je eigen regio minder voorrijkosten betaalt. Hierdoor ben je een stuk goedkoper uit.
  • Tip 3: keurmerken. Keurmerken geven aan dat dakdekkers voldoen aan strenge eisen. Kies een dakdekker met het KOMO-keurmerk en je weet zeker dat hij veilig werkt.
  • Tip 4: recensies. Vraag de dakdekker of je omgeving om recensies, zodat je een duidelijk beeld krijgt van zijn kwaliteiten.
  • Tip 5: specialisme. Kijk naar het specialisme van de dakdekker. Zijn dat platte daken of juist pannendaken? Heeft hij ervaring met rietdekken? Kies een dakdekker met het juiste specialisme.

dakdekkers Volkel

Hoe het werkt:

12 dakdekkers in de buurt

Vind snel een ervaren dakdekker in je eigen regio.

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk de dakdekker offertes op prijs en voorwaarden.

Bespaar tot 40%

Kies het dakdekkersbedrijf met het beste aanbod en bespaar!


Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Zo ben je goed voorbereid op de dakwerken die je laat uitvoeren.


Een dakrenovatie kost gemiddeld €75,- tot €100,- per m² op een plat dak en ongeveer €75,- tot €130,- per m² op een schuin dak. Vanwaar dat verschil in prijs? De dakrenovatie kosten hangen nauw samen met het daktype dat je hebt, het soort dakbedekking en natuurlijk de exacte werkzaamheden die je uitvoert.

Op een schuin dak zijn de kosten voor een dakrenovatie vaak hoger omdat de dakbedekking vaak duurder in aanschaf is en omdat de het dak minder makkelijk toegankelijk is. Er is bijvoorbeeld vaak een steiger nodig, terwijl dakdekkers gewoon op een plat dak kunnen lopen.
De kosten voor een dakreparatie liggen rond de €150,- tot €350,- per m² op een pannendak en gemiddeld rond de €275,- per m² op een plat dak. Lijken de kosten hoog? Onthoud dan dat een beschadiging in het dak vaak veel kleiner is dan een vierkante meter. Bovendien betaal je ook kosten voor het opsporen van het lek waardoor de prijs verder oploopt.

Een dakreparatie bestaat bij een schuin dak meestal uit het vervangen van dakpannen of nokvorsten die kapot zijn of loszitten. Bij een plat dak zit er vaak een scheur in de dakbedekking die gedicht moet worden. Daarvoor gebruikt de vakman een reparatiestrook.
Een dakinspectie kost €150,- tot €300,-. Dit is een complete inspectie van de dakbedekking. De dakdekker brengt tijdens de inspectie alle zwakke plekken, beschadigingen en bijzonderheden in kaart. Hij maakt hiervan een uitgebreid rapport met foto’s van de dakbedekking zelf en de dakwerken die nodig zijn om de kwaliteit van het dak te behouden of te verbeteren. Het voordeel hiervan is dat je precies weet wat je aan je dak hebt en hoe lang het duurt voordat bepaalde dakwerken nodig zijn!
Je betaalt voor dakonderhoud gemiddeld €18,- per m². Dakonderhoud bestaat uit een handvol werkzaamheden. Als eerste zal de dakdekker het dakoppervlak volledig reinigen. Niet alleen de dakbedekking zelf, maar ook de dakgoten, regenafvoer en boeidelen worden netjes schoongemaakt. Hierna volgt een uitgebreide inspectie waarbij de vakman zwakke plekken direct kan versterken.

Om het dak langer schoon te houden kun je het oppervlak laten coaten of impregneren. Zo blijft vuil langer weg!
De gemiddelde kosten voor dakbedekking variëren enorm en zijn afhankelijk van het type dak. Bij platte daken betaal je gemiddeld €60,- tot €120,- per m² en op een schuin dak betaal je voor nieuwe dakbedekking ongeveer €40,- tot €105,- per m². De prijs hangt af van het materiaal en de arbeidskosten van de dakdekker, want de bovengenoemde prijzen zijn inclusief montage.

Kijk bij het kiezen van de juiste dakbedekking niet alleen naar de prijs maar ook naar de eigenschappen van het materiaal en de levensduur. Misschien is een duurder materiaal op de lange termijn juist een stuk goedkoper! Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten en soorten dakbedekking.
Met het vergelijken van offertes vind je de beste dakdekker, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Daarom een paar tips: kijk eerst naar de prijs, hoe deze is opgebouwd en wat erbij inbegrepen zit. Een betrouwbare offerte is open en transparant dus moet je alle kosten kunnen terugvinden. Neem altijd de garantievoorwaarden door voor de beste deal en controleer ook alle data die genoemd worden en de duur van de werkzaamheden. Zo kies je de dakdekker die het beste bij jou past!

Gratis dakdekker offertes vergelijken!