Over dakdekkersgids.nl

Op dakdekkersgids.nl vind je een compleet overzicht van dakdekkers bij jou in de buurt. Zo vind je gemakkelijk en snel een betrouwbare én betaalbare dakdekker in je eigen regio! Daarnaast vind je op onze website een breed aanbod aan artikelen, zodat je precies weet wat een dakdekker gaat kosten, wat een vakman voor jou kan betekenen en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste dakdekkers!

Zo werkt onze gratis offerteservice

Onze offerteservice is gratis en zonder verplichtingen. Zo helpen wij je met het vinden van het juiste dakdekkersbedrijf en bespaar jij bovendien tot wel 40% op de kosten!

Het werkt als volgt:

  • Stap 1: jij hebt een dakdekker nodig. Vul het offerteformulier in en geef een zo’n duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht. Wat wil je laten doen? Welk type dak heb je? Wat voor dakbedekking ligt er nu?
  • Stap 2: je ontvangt tot wel 5 offertes van dakdekkersbedrijven in je regio, helemaal gratis!
  • Stap 3: vergelijk nu de prijzen en voorwaarden van de verschillende bedrijven. Zo kun je zelf bepalen welk bedrijf het beste bij je past, en welke dakdekker je zo het beste aanbod doet.
  • Stap 4: laat de dakwerken uitvoeren tegen de scherpste prijs en bespaar op deze manier tot wel 40% op de kosten!

Kom je er zelf niet uit met de offerteaanvraag of heb je nog vragen? Kijk eens of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dat niet het geval, bel dan naar 085 500 1311 of neem contact op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag met het invullen van je offerteaanvraag!

Gratis dakdekker offertes vergelijken!