Home » Wie zijn wij

Over dakdekkersgids.nl

Op dakdekkersgids.nl vind je een compleet overzicht van dakdekkers bij jou in de buurt. Zo vind je gemakkelijk en snel een betrouwbare én betaalbare dakdekker in je eigen regio! Daarnaast vind je op onze website een breed aanbod aan artikelen, zodat je precies weet wat een dakdekker gaat kosten, wat een vakman voor jou kan betekenen en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste dakdekkers!7800+ dakdekkers


Ruim 7800 bedrijven te vinden via het platform Dakdekkersgids

470+ recensies


Meer dan 470 recensies door bezoekers over lokale dakdekkers

12.218 offertes


Ruim 12.218 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertes

Zo werkt onze gratis offerteservice

Onze offerteservice is gratis en zonder verplichtingen. Zo helpen wij je met het vinden van het juiste dakdekkersbedrijf en bespaar jij bovendien tot wel 40% op de kosten!

Het werkt als volgt:

  • Stap 1: jij hebt een dakdekker nodig. Vul het offerteformulier in en geef een zo’n duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht. Wat wil je laten doen? Welk type dak heb je? Wat voor dakbedekking ligt er nu?
  • Stap 2: je ontvangt tot wel 5 offertes van dakdekkersbedrijven in je regio, helemaal gratis!
  • Stap 3: vergelijk nu de prijzen en voorwaarden van de verschillende bedrijven. Zo kun je zelf bepalen welk bedrijf het beste bij je past, en welke dakdekker je zo het beste aanbod doet.
  • Stap 4: laat de dakwerken uitvoeren door de dakdekker met het beste aanbod, of voorwaarden, en bespaar op deze manier tot wel 40% op de kosten! Zit er toch niet een geschikte dakdekker tussen? Geen probleem, het is zonder verdere verplichtingen.

Gratis dakdekker offertes vergelijken!

wie zijn wij dakdekkersgids

Wie zijn wij?

We hebben de website dakdekkersgids.nl opgezet in 2018 om alle dakdekkers in Nederland te verzamelen en in 1 handige bedrijvengids op rij te zetten. Dit om de (online) vindbaarheid van de betreffende bedrijven te vergroten en de bezoekers van onze site van waardevolle informatie te voorzien, met betrekking tot het keuzeproces van een dakdekker of verschillende dakwerkzaamheden.


Onze missie

  • De zoektocht voor bezoekers naar een geschikte dakdekker eenvoudiger maken.
  • De vindbaarheid van lokale bedrijven vergroten.
  • Websitebezoekers voorzien van waardevolle informatie, met betrekking tot het keuzeproces voor een goede dakdekker, of de verschillende dakwerken.

Hoe komen we tot de informatie op de website?

We hebben al ruim 10 jaar ervaring in de dakdekker branche, en weten door nauw contact met dakdekkers precies welke informatie van belang is voor de bezoekers. Van kosteninformatie tot informatie over de werkzaamheden en dakbedekkingen, alles komt langs. Op de gidspagina vind je een handig overzicht van artikelen op het gebied van dakwerk.

Dakdekkersgids bestaat naast deze informatie uit een overzicht van alle dakdekkers in Nederland. Wees je er dus van bewust dat niet ieder bedrijf die op de gids staat aangesloten is bij het platform dakdekkersgids.

De redactie van Dakdekkersgids.nl

De redactie van Dakdekkersgids bestaat uit een viertal van tekstschrijvers met elk ruim 10 jaar in deze branche. Door nauw contact met dakdekkers, grondig onderzoek en affiniteit met de bouwbranche komen we tot waardevolle, accurate en up-to-date informatie.

Hoe kan ik contact opnemen met Dakdekkersgids.nl?


Waarderingen van dakdekkersgids.nl

Luuk van Dam
Luuk van Dam
2023-09-04
We kregen snel een aantal aanbiedingen van verschillende dakdekkers. Dat is goed verlopen. Vergelijken voordat je een keuze maakt loont.
J. van Doorn
J. van Doorn
2023-08-28
Na mijn offerteaanvraag voor een nieuw dak ontving ik binnen een dag twee voorstellen, gevolgd door nog een derde voorstel op de volgende dag. Het voorstel van één bedrijf viel af na het lezen van twijfelachtige reviews online. Gelukkig bleven er twee solide opties over van betrouwbare dakdekkers. Uiteindelijk heb ik de opdracht gegund aan 1 van deze bedrijven.
Cas Vlietstra
Cas Vlietstra
2023-08-15
Site voor het vergelijken van dakdekkers.
Vera de Vries
Vera de Vries
2023-08-14
Handig overzicht van lokale dakdekkers. Snel meerdere dakdekker offertes vergeleken.
Kees Bekkema
Kees Bekkema
2023-07-13
Leuke site met veel info over dakwerken. Ik was op zoek naar kosteninfo over het vervangen van dakpannen. Inzicht gekregen in de verwachte kosten.
Peter-Jan van der Wielen
Peter-Jan van der Wielen
2023-04-04
Duidelijke website met veel informatie. Ontving vrij vlug 3 offertes.
Freek Hofman
Freek Hofman
2023-03-06
In verband met een daklekkage was ik op zoek naar een dakdekker. Via dakdekkersgids heb ik offertes aangevraagd. Daarna werd ik gebeld door een dakdekker die op korte termijn kon langskomen. De dakdekker was aan de telefoon wat kortaf, maar eenmaal ter plekke nam hij de tijd om de situatie goed te bekijken. Wat ik wel fijn vond is dat hij de verschillende opties met mij heeft besproken. Sinds de werkzaamheden zijn uitgevoerd heb ik geen last meer gehad van lekkage.

Een overzicht van dakdekkers per plaats: