Home » Wie zijn wij

Over dakdekkersgids.nl

Op dakdekkersgids.nl vind je een compleet overzicht van dakdekkers bij jou in de buurt. Zo vind je gemakkelijk en snel een betrouwbare én betaalbare dakdekker in je eigen regio! Daarnaast vind je op onze website een breed aanbod aan artikelen, zodat je precies weet wat een dakdekker gaat kosten, wat een vakman voor jou kan betekenen en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste dakdekkers!

Zo werkt onze gratis offerteservice

Onze offerteservice is gratis en zonder verplichtingen. Zo helpen wij je met het vinden van het juiste dakdekkersbedrijf en bespaar jij bovendien tot wel 40% op de kosten!

Het werkt als volgt:

  • Stap 1: jij hebt een dakdekker nodig. Vul het offerteformulier in en geef een zo’n duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht. Wat wil je laten doen? Welk type dak heb je? Wat voor dakbedekking ligt er nu?
  • Stap 2: je ontvangt tot wel 5 offertes van dakdekkersbedrijven in je regio, helemaal gratis!
  • Stap 3: vergelijk nu de prijzen en voorwaarden van de verschillende bedrijven. Zo kun je zelf bepalen welk bedrijf het beste bij je past, en welke dakdekker je zo het beste aanbod doet.
  • Stap 4: laat de dakwerken uitvoeren door de dakdekker met het beste aanbod, of voorwaarden, en bespaar op deze manier tot wel 40% op de kosten! Zit er toch niet een geschikte dakdekker tussen? Geen probleem, het is zonder verdere verplichtingen.

Gratis dakdekker offertes vergelijken!

wie zijn wij dakdekkersgids

Wie zijn wij?

We hebben de website dakdekkersgids.nl opgezet om alle dakdekkers in Nederland te verzamelen en in 1 handige bedrijvengids op rij te zetten. Dit om de (online) vindbaarheid van de betreffende bedrijven te vergroten en de bezoekers van onze site van waardevolle informatie te voorzien, met betrekking tot het keuzeproces van een dakdekker of verschillende dakwerkzaamheden.

Hoe komen we tot de informatie op de website?

We hebben al ruim 10 jaar ervaring in de dakdekker branche, en weten door nauw contact met dakdekkers precies welke informatie van belang is voor de bezoekers. Van kosteninformatie tot informatie over de werkzaamheden en dakbedekkingen, alles komt langs. Op de gidspagina vind je alle pagina’s met informatie.

Hoe kan ik contact opnemen met Dakdekkersgids.nl?


Grootste plaatsen: